Buffetten

De samenstelling van onderstaande buffetten kan afwijken door o.a. seizoensgebonden producten

Wanneer er vegetarische gasten of gasten met een ander dieet bij uw gezelschap aanwezig zijn is dat geen probleem.
Graag wel even van te voren doorgeven.
Voor kinderen is er altijd iets in huis, dit wordt met de kinderen en/of hun ouders ter plaatse besproken.


-Buffetsuggestie 1:
Internationaal Tappas buffet à € 28 p.p. ( vanaf 30 personen )

Het idee van dit buffet is om uw gasten zelf hapjes te laten pakken/ klaarmaken. Op het buffet komen 15 gerechtjes naar keuze.
Daarnaast komt er vast één Salade naar keuze (huisgemaakte huzaren salade, rijstsalade of pastasalade)
Diverse soorten brood met kruidenboter gezouten boeren roomboter, olijfolie en olijven tapenade.

Koud op het buffet:
1) Kaasplank met diverse soorten kaas uit binnen en buitenland
2) Sweetpepper pepers gevuld met roomkaas.
3) Schaaltjes met olijven (olijven met feta, met knoflook, in pittige olijfolie)
4) Lauwwarme chorizo worstjes
5) Italiaanse rauwe ham
6) Dadels met spek omwikkeld
7) Schaal carpaccio met parmezaanse kaas
8) Rauwkost dip
9) Sandwiches met zalm moes en hammoes
10) Opgerolde Mexicaanse tortilla gevuld met tonijnmoes
11) Gemarineerde garnalen spiesjes
12) Glaasjes met Hollandse garnalen cocktail
13) Oesters
14) Green Shell mosselen gemarineerd
15) Paling
16) Sushi
17) Dim Sum

Warm op het buffet:
18) Yakitori (Japanse saté).
19) Warme kippenpootjes
20) Pittige gehaktballetjes
21) Spaanse tortilla
22) Kleine quiches
23) Garnalen kroketjes
24) Gemarineerde spare ribjes


-Buffetsuggestie 2:
Saté/salade buffet vanaf 20 personen à € 20 per persoon

Dit buffet bestaat uit de volgende gerechten:

  •  Huisgemaakte huzaren salade
  •  Rijstsalade
  •  Varkenshaassaté
  •  Gehaktballetjes met licht pikante saus
  •  Stokbrood met kruiden- roomboter.
  •  Kroepoek en Atjar

-Buffetsuggestie 3:
Buffet vanaf 30 personen à € 29,50 per persoon

Bestaande uit o.a.:

 Huisgemaakte huzarensalade
 Rijstsalade
 Krab salade ( avocado, grapefruit, krab en surumi).
 Gevogelte paté
 Paling in het groen terrine
 Seranoham met honingmeloen
 Gerookte zalm en Gestoomde zalm
 Hollandse garnalen salade
 Carpaccio van ossenhaas
 Gevulde eieren.
 Komkommersalade.
 Tomatensalade met basilicum en mozzarella

Dessert buffet:
 Vers fruit salade
 IJstaart
 Bavarois
 Kaasplateau.

Uitbreiding met warm buffet: € 8,00 extra p.p. (€4,50 bij één warm item)

dit bestaat uit een keuze uit 2 van de onderstaande hoofdgerechten.
 Fruit de Mère.
 Saté met satésaus en ketjap
 Wildstoofschotel ( seizoen)
 Oosterse kipschotel
 Warme Beenham met honingmosterdsaus

Hierbij worden seizoensgroenten en aardappelpuree of rijst geserveerd.


-Buffetsuggestie 4:
Buffet: vanaf 30 personen à € 39 per persoon

Bestaande uit o.a.:

  •  Huisgemaakte huzarensalade
  •  Rijstsalade
  •  Catalaanse zeevruchten salade (gemarineerde inktvis, ui en aprika).
  •  Salade van Hollandse garnalen met bleekselderij en appel
  •  Terrine van Paling in het groen
  •  Bon bon van gerookte zalm
  •  Gevogelte Paté
  •  Gerookte paling op wittebrood
  •  Gesneden koude gebraden Ossenhaas.
  •  Balantine van kwartel
  •  Warme Beenham aan het buffet gesneden
  •  Caprese ( mozzarella, tomaat en basilicum)
  •  Gevulde eieren.
  •  Stokbrood, meergranen brood en Italiaans brood
  •  Roomboter, kruidenboter.

Dessert buffet:

  •  Diversen taarten
  •  Vers fruit salade
  •  IJstaart
  •  Bavarois
  •  Chocolade mousse
  •  Kaasplateau ( kan eventueel ook direct met koud buffet)

Uitbreiding met warm buffet: € 8,00 extra p.p.

dit bestaat uit een keuze uit 2 van de onderstaande hoofdgerechten

  •  Parelhoen rollade met pruimensaus
  •  Fruit de Mère
  •  Wildstoofschotel ( seizoen)
  •  Oosterse kipschotel
  •  Saté met satésaus en ketjap

Hierbij worden seizoensgroenten en aardappelpuree of rijst geserveerd.